Diensten2019-02-05T10:54:21+00:00

TEKST

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die zonder al te veel uitleg aan de slag gaat en precies begrijpt wat je bedoelt of wil je graag dat iemand jouw teksten redigeert voordat ze gepubliceerd worden?

Denk hierbij aan webteksten, blogberichten, productomschrijvingen, persberichten, nieuwsberichten of complete reportages. Je bent bij mij aan het juiste adres! Door mijn brede interesse en no-nonsense mentaliteit weet ik van elke gebeurtenis een mooi verhaal te schrijven.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur gerust een berichtje naar

info@marinasmits.nl of 06 48586769

FOTOGRAFIE

Ben je op zoek naar een fotograaf die je echt op de foto zet zoals je bent? Wil je wel wat aansturing maar wil je geen ‘geposeerde’ foto’s met een ‘gemaakte’ lach?

Of het nu gaat om volwassenen, kinderen of huisdieren, het is allemaal mogelijk. Van vriendinnen-, familie- en zwangerschapsshoots tot het maken van een zakelijk portret. Ik neem voor het maken van portretten altijd de tijd, zodat er in een ontspannen sfeer kan worden gefotografeerd.

Graag hoor ik vooraf voor wie de foto is, waar deze komt te hangen of waarvoor de foto gebruikt gaat worden, om zo tot de mooiste foto’s te komen.

ONLINE

Als ZZP’er of MKB’er wil je niet bezig hoeven zijn met je website/Social Media, maar wil je kunnen doen waar jij goed in bent. Begrijpelijk! Toch is het voor elke onderneming belangrijk om online vindbaar te zijn. Het verhoogt niet alleen de merkbekendheid, maar het straalt ook professionaliteit uit.

Ik ontzorg je graag met het opstarten/onderhouden van deze kanalen. Dit doe ik door wekelijks contact te houden over wat er speelt binnen jouw bedrijf. Ik maak foto’s op locatie en schrijf teksten voor zowel de website als Social Media.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Stuur gerust een berichtje naar info@marinasmits.nl of 06 48586769