Over Marina.jpg

Over mij

Hi!

Ik ben Marina Smits, een geboren en getogen Zeeuw en woon inmiddels al ruim 3 jaar samen met mijn vriend Marijn in Kwadendamme.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op pad met mijn camera. Inmiddels heb ik van deze hobby mijn werk gemaakt en geniet ik nog elke dag van alle shoots die ik mag fotograferen. Van newbornshoots tot bedrijfsreportages en van familieshoots tot bruiloften.

Naast fotografie help ik (startende) ondernemers graag met het schrijven van teksten en het ontwerpen van reclame-uitingen. Als gediplomeerd tekstschrijver en journalist ben ik gespecialiseerd in het schrijven van webteksten, online content, social media posts, pers,- en nieuwsberichten, reportages en artikelen.

Ook voor advies in marketing- en communicatie kun je contact opnemen. Als vormgever ben ik bedreven in het opmaken van advertenties, flyers, tijdschriften, etc.

Opleidingen
Na de Middelbare School ben ik naar Brabant vertrokken waar ik eerst in Breda mijn MBO diploma Marketing en Communicatie heb gehaald en daarna in Tilburg mijn HBO diploma Journalistiek. Al snel kwam er naast pen en papier een spiegelreflexcamera en besloot ik de Minor Fotojournalistiek en Beeldredactie te volgen in Utrecht. De perfecte combinatie. Eén persoon die schrijft én fotografeert.

Heb je vragen of wil je een shoot boeken? Stuur me gerust een berichtje.

Graag tot ziens!